Zakelijk

Zowel kindsessies als oudergesprekken en het intakegesprek kosten 90 euro per uur.

Ik ben SKJ geregistreerd (registratienummer 120009627) en lid van de beroepsvereniging VIT, licentienummer 685.21.A en koepelvereniging RBCZ, licentienummer 409024R, als integratief psychotherapeut/ integratief kindertherapeut. Veel verzekeringen vergoeden mij (deels) in het aanvullend pakket. U kunt dit zelf navragen bij uw verzekering. Ik word helaas niet vergoed door de gemeente Amsterdam.
Informatie over vergoedingen bij de VIT

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben, dan hoor ik deze graag en dan kijken we wat er nodig is. Mocht u zich desondanks niet gehoord voelen, dan kunt u zich richten tot de SCAG. Dit is de geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg: SCAG, licentienummer 12935.

IQ-test WISC-V-NL: Voor een intake, onderzoek, verslag en adviesgesprek vraag ik in totaal 500,- euro. Deze kosten worden helaas niet vergoed.

Verslaglegging: Voor een verslag over een kind voor bijvoorbeeld school of rechtbank vraag ik 90 euro voor het schrijven van het verslag (afhankelijk van de lengte minder of meer).

Behandelovereenkomst: Voor therapie met een kind is toestemming van beide ouders/verzorgers met gezag nodig. Hiervoor ondertekenen beide ouders de behandelovereenkomst op of na het intakegesprek.

Privacy: Ik draag zorg voor jullie privacy volgens de regels van de wet AVG. Privacyverklaring Kindertherapie Lef

Kvknummer: 34325853. BTWnummer: NL001629735B22. Ik ben vrijgesteld van BTW.

het logo van de stichting complementaire en alternatieve gezondheidszorg; scag
links het logo van de vereniging van integraal therapeuten; vit. Rechts het logo van het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg; rbcz